Το κλίμα των εορτών είναι ιδιαίτερο θερμό και αυτό φαίνεται από τις εγκάρδιες κινήσεις ατόμων και οργανισμών προς το Κέντρο μας και τα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε το 18ο νηπιαγωγείο Καβάλας και την προϊσταμένη του κα. Παπανικολάου Ειρήνη για τη δωρεά χρηματικού ποσού 300€ στις 23-12-2021 για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών του ΠΠΠΚ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Egnatia Aviation για τη δωρεά χρηματικού ποσού 560€ από την κα. Τουλάκη στις 28-12-2021 για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών του ΠΠΠΚ. Παρών ήταν ο υπεύθυνος τους Παραρτήματος κ. Αγγελιάδης Ιορδάνης και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος κα. Δεμιρτζή Μάρθα. Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τον προγραμματισμό μελλοντικών δράσεων σε συνεργασία με την Egnatia Aviation

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εταιρεία Partners Esco στην Καβάλα για την προσφορά Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας. Τα δώρα μετατράπηκαν σε χαμόγελα και στιγμές ευτυχίας για τα παιδιά. Τα προσέφεραν ο κ. Καραγιαννίδης Νικόλαος και η κα. Καραγιαννίδου Φωτεινή.

Πολλά γλυκά ευχαριστούμε στους σπουδαστές Γ Εξαμήνου του ΙΕΚ Καβάλας του τμήματος ζαχαροπλαστικής όπου σε συνεργασία με του υπεύθυνους καθηγητές τους προσέφεραν γλυκίσματα φτιαγμένα από τα χέρια τους στα παιδιά μας.

Επίσης ευχαριστούμε το ΚΔΑΠ Παιδόραμα Καβάλας όπου στις 22-12-2021 σε συνεργασία της Διεύθυνσης του Παραρτήματος με την υπεύθυνη δομής κα. Σούσλογλου Κυριακή και τους γονείς των παιδιών του ΚΔΑΠ συλλέχθηκαν και προσφέρθηκαν στο Παράρτημα μας ρούχα, παιχνίδια, γραφική ύλη.

Προηγούμενο άρθροΕυχές στον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Επόμενο άρθροΚαλή χρονιά-Χρόνια πολλά!