Το Διοικητικό συμβούλιο και οι Εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παραρτήματος Νομού Καβάλας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον σύλλογο αδελφοποίησης Καβάλας-Νυρεμβέργης “Φίλος” για την δωρεά τεσσάρων φορητών υπολογιστών (laptop’s).

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο σύλλογος “Φίλος” προσφέρει αδιάλειπτα βοήθεια με ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως laptop’s, σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες,scanners, εκτυπωτές κ.α., καλύπτοντας ανάγκες σε σχολεία,υπηρεσίες, δήμους, κέντρα υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας.

Όσον αφορά τη δωρεά στο Παράρτημα μας, ήρθε την στιγμή που χρειάζονταν, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για αρτιότερες εκπαιδεύσεις τόσο των εθελοντών μας αλλά και των πολιτών,δίνοντας παράλληλα και άλλη ώθηση στον επιχειρησιακό σχεδιασμό μας, μιας και γίνεται προσπάθεια να στηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας ένα κέντρο επιχειρήσεων.

Κάθε δωρεά που γίνεται στην ομάδα μας όποια μορφή και αν έχει, επιστρέφει μέσα απ’ το έργο μας στους πολίτες.

Για άλλη μια φορά οι εθελοντές και το Δ.Σ. θα  θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για αυτήν την χειρονομία!!!!

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 144 νέα κρούσματα και τέσσερις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – Η γεωγραφική κατανομή
Επόμενο άρθροΝέος προπονητής για τον Νέστο Χρυσούπολης