Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, αναλώσιμος Ιατρικός Εξοπλισμός απαραίτητος για την προστασία των Ιατρών, των Νοσηλευτών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, δωρεά του Σεβασμιωτάτου ο οποίος διέθεσε τον μηνιαίο μισθό του, όπως σοφά αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος,  στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της πόλεως μας.

Συγκεκριμένα παρέδωσε 1.250 χειρουργικές μάσκες, 100 μάσκες υψηλής προστασίας, 2.500 ζευγάρια γάντια και 100 αποστειρωμένες ιατρικές ποδιές.

Κατά την παράδοση παρών ήταν ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης όπου έτυχε θερμής υποδοχής από την Διευθύντρια κα Ντι Νάπολη Κιάρα  και το προσωπικό που εφημέρευε.

Η κα Κιάρα Ντι Νάπολι  αφού ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο γι αυτή την συγκινητική προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας ως πολύτιμης βοήθειας του εν λόγω εξοπλισμού στο έργο και την ασφάλεια των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την τρέχουσα κατάσταση του Κέντρου Υγείας μη παραλείποντας να επαινέσει το προσωπικό του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η δωρεά αυτή να υπηρετήσει τις ανάγκες του ιδρύματος επ’ ωφελεία του λαού μας. Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας ιδίως αυτές της ημέρες κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Τέλος ευχήθηκε ο Θεός να ενισχύει το έργο τους  ευλογώντας του ίδιους και τις οικογένειές τους.

Προηγούμενο άρθρο«Μπλόκο» ΣτΕ στη μεταβίβαση 10.000 ακινήτων στο Υπερταμείο-Είναι μέσα και η ακτή της Καλαμίτσας;
Επόμενο άρθροΚόκκινα δάνεια: Πότε επανεκκινούν οι πλειστηριασμοί – Όλο το πλαίσιο για την επιδότηση δόσεων στεγαστικών