Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι πολυπόθητες στειρώσεις που είχαν ακυρωθεί, θα πραγματοποιηθούν. Μας δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία από την υπέροχη αυτή ομάδα εθελοντών γιατρών της @Vets in Action και κατόπιν συνεννοήσεως με το Δήμο μας σας δίνουμε τις ημερομηνίες και τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά.

Από το Σάββατο 26/09/2020 έως και την Τετάρτη 30/09/2020 σε συνεργασία με τη @Vets in Action και το Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala, ο Αίσωπος θα πραγματοποιήσει δωρεάν στειρώσεις, σε αδέσποτα σκυλιά και γάτες. Οι στειρώσεις θα γίνουν και πάλι στο κτηνιατρείο της κ.Ιατρείο Μικρών Ζώων Ελισάβετ Χριστοφόρου Β’ πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΌΣΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΡΏΣΟΥΝ ΑΔΈΣΠΟΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΠΙΣΤΆ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΟΥ ΔΊΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ. ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΥΠΌΨΙΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΆΜΕ ΣΤΑ ΜΝΜ. Ο ΛΌΓΟΣ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΔΎΝΑΤΟΝ. ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΌ ΑΠ’ΌΛΟΥΣ. ΕΠΊΣΗΣ ΜΝΜ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΘΗΛΥΚΆ ΚΑΙ ΜΥΝΉΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/09/2020 ΈΩΣ ΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΒΡΆΔΥ

1) ΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΈΦΩΝΟ

2) ΠΌΣΑ ΖΏΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΌ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΡΏΣΟΥΝ

3) ΓΆΤΕΣ Ή ΣΚΎΛΟΥΣ

4) ΑΡΣΕΝΙΚΆ Ή ΘΗΛΥΚΆ

5) ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΆ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΏΣΕΩΝ.

Οι στειρώσεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας που θα κρατηθεί από τα μνμ που θα λάβουμε στη σελίδα μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη @Vets in Action, τον Δήμο Καβάλας και την κ. Ελισάβετ Χριστοφόρου που μας παραχώρησε για μία ακόμα φορά το κτηνιατρείο της για την πραγματοποίηση των στειρώσεων αυτών!

ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Προηγούμενο άρθροΝέα στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την BATTLENET 3D
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ απο τον Δήμο Παγγαίου