Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι το Κέντρο Κοινότητας Δ. Θάσου & «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας υπό την αιγίδα του Δήμου Θάσου θα διενεργήσουν δωρεάν προληπτικό παιδιατρικό/ακοολογικό έλεγχο σε παιδιά.

Αναλυτικότερα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας λειτουργεί πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής /οδοντιατρικής με την ονομασία «Ιπποκράτης», βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντοτε με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Υπό του ανωτέρου πλαισίου, η Κινητή Παιδιατρική/Ακοολογική Μονάδα προληπτικής Ιατρικής του «Χαμόγελου του Παιδιού», η οποία θα στελεχώνεται από εθελοντές παιδιάτρους και ωτορινολαρυγγολόγους του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, θα βρίσκεται στο νησί της Θάσου από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου και θα διενεργεί δωρεάν παιδιατρικό / ακοολογικό έλεγχο σε παιδιά. Οι Υπηρεσίες της Κινητής Μονάδας θα παρέχονται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού και η εξέταση των παιδιών θα πραγματοποιείται με τη συνοδεία κηδεμόνα.

Η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται σταθμευμένη από τη Δευτέρα 8/11 έως και την Τετάρτη 10/11 στο Λιμένα Θάσου και από την Πέμπτη 11/11 έως και την Παρασκευή 12/11 στα Λιμενάρια Θάσου. Το κοινό θα εξυπηρετείται από τις 09:00 πμ έως τις 05:00 μμ.

Πληροφορίες & ραντεβού:
Κέντρο Κοινότητας Δ. Θάσου
Τηλ.:2593350132
Email: kkdthassou@hotmail.com

Προηγούμενο άρθροΗ Αναστασία Τζαμπαζλή στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας «Επ’ Αρωγή»
Επόμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε απο τον Σύλλογο Αιμοδοτών Λιμένα Θάσου