Heart framing from fingers on woman chest with pink badge to support breast cancer cause, PS: you can change the ribbon color to red to support AIDS cause as both using same symbol

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας από την περασμένη Δευτέρα συγκεντρώνει αιτήσεις κυριών του Νομού μας, για την διενέργεια  250 μαστογραφιών τις οποίες προσφέρει δωρεάν.

Οι γυναίκες του Νομού Καβάλας μπορούν να εγγράφονται στον κατάλογο για δωρεάν μαστογραφίες μέχρι την Παρασκευή.

Πέρυσι  τέτοιο καιρό στις δράσεις του Συλλόγου 200 γυναίκες είχαν δηλώσει συμμετοχή, ενώ φέτος λόγω του κορωνοϊού, συγκεντρώθηκαν μόνο 60 γυναίκες που δήλωσαν πως θέλουν να κάνουν την εξέταση.

Εκτός από τις συμπολίτισσές μας που θα κάνουν μαστογραφίες είναι και έξι ανασφάλιστες γυναίκες οι οποίες θα καλυφθούν από τον Σύλλογο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, ώστε να πάνε στον γυναικολόγο και να πάρουν παραπεμπτικό για την μαστογραφία τους. Υπάρχουν στην διάθεση του Συλλόγου τέσσερις γιατροί, ο ένας από την Θάσο και οι άλλοι τρείς από την Καβάλα που μπορούν να απευθυνθούν οι κυρίες για να πάρουν το παραπεμπτικό τους η να κάνουν και εξέταση μαστού. Οι γιατροί αυτοί πληρώνονται από το ταμείο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου ευελπιστεί πως αρκετές γυναίκες του Νομού μας θα εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία για να κάνουν την μαστογραφία που είναι μια από τις πλέον σημαντικές εξετάσεις που αφορούν την υγεία κάθε γυναίκας.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ απο τον Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΚοροναϊός-Θλιβερό ρεκόρ με 453 κρούσματα