Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε η Καβάλα και οι γύρω περιοχές με τις διακοπές ηλεκτροδότησης κατά τα τελευταία 24ωρα. Πολλά νοικοκυριά και επαγγελματίες έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία λόγω καύσωνα.

Το πρόβλημα, που ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ήρθε να επιβεβαιωθεί τρεις περίπου εβδομάδες αφότου ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα, Σ. Τακίδης είχε αρνηθεί να προσέλθει σε συνάντηση που οργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης για να προληφθούν τα… χειρότερα, λέγοντάς του μάλιστα ότι «η Καβάλα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότησή της».

Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, η Καβάλα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ηλεκτροδότησή της και οι ανησυχίες του κ. Λαζαρίδη επιβεβαιώθηκαν «πριν αλέκτωρα φωνήσαι».

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη τη συνάντηση εργασίας στο γραφείο του βουλευτή, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κ. Αντωνιάδης και ο Δήμαρχος Θ. Μουριάδης. Σκοπός τους ήταν να ενημερωθούν από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος και τις ενέργειες που γίνονται και πρέπει να γίνουν για την άμεση αντιμετώπισή τους. Ο κ. Τακίδης επέλεξε να μην προσέλθει διότι τάχα δεν υπήρχε πρόβλημα. Η πραγματικότητα όμως τον διέψευσε.

«Προφανώς ζούμε σε άλλες πόλεις! Τέτοιες συμπεριφορές κρατικών λειτουργών δεν γίνονται αποδεκτές! Παραδίδω τον κ. Τακίδη στην κρίση των συμπολιτών μου! Εμείς συνεχίζουμε από κοινού με τον κ. Αντωνιάδη, τον κ. Μουριάδη και την κεντρική διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ τις προσπάθειες», δήλωσε τότε ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος δυστυχώς… δικαιώθηκε.

Προηγούμενο άρθροΔιονύσιος Σολωμός «Ο Λάμπρος» Παραγωγή: Φεστιβάλ Φιλίππων
Επόμενο άρθροΠολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε Καβάλας (κατηγορία κινδύνου 4)- Προσοχή