Οι στενοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καβάλας και τη Σουηδία, επιβεβαιώνονται για πολλοστή φορά με αφορμή δυο εκθέσεις φωτογραφίας που φιλοξενούνται στη Δημοτική Καπναποθήκη με το γενικότερο τίτλο «Γόνιμοι Δεσμοί», τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν από την πρεσβευτή της Σουηδίας στην Αθήνα κ. Charlotte Wrangberg την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 και ώρα 18.00 το απόγευμα.
 

Ειδικότερα, περιλαμβάνονται οι εκθέσεις φωτογραφίας: «Σουηδοί φωτογράφοι βλέπουν την Καβάλα» και «Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας ανακαλύπτει το Σουηδικό Σπίτι».

 

Οι δυο εκθέσεις διοργανώνεται με αφορμή τα 80 χρόνια από την ανέγερση του Σουηδικού Σπιτιού στην Καβάλα και τα 40 χρόνια από την εκχώρηση της κυριότητάς του στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

  

 Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών της παραπάνω εκδήλωσης, ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το Σουηδικό Σπίτι στην Καβάλα, το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών και ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 11.30 στο Δημαρχείο.

 

Προηγούμενο άρθροΔύσκολη επικράτηση για το ΓΑΣ Κομοτηνή, το «πάλεψε» αλλά ηττήθηκε η ΑΕ Κομοτηνής
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ