Από σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στην νήσο Κρήτη, ενώ πρόθεση της κυβέρνησης είναι η μετακίνηση στα νησιά να επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και μετά, παρότι η συγκεκριμένη απόφαση θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αυτό απασχολεί έντονα αρκετούς Θάσιους που επιθυμούν να ταξιδέψουν αλλά και τους Καβαλιώτες που θέλουν να ταξιδέψουν στο νησί, ωστόσο κάτι νεότερο ακόμα δεν υπάρχει.

Αναφερόμενος στο θέμα των μετακινήσεων στο Lobby 101.8 ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογεώργης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι από της 25 Μαϊου, δηλαδή από την ερχόμενη Δευτέρα θα απελευθερωθούν οι μετακινήσεις και από τότε θα δρομολογηθούν πλοία στην γραμμή Καβάλας-Πρίνου. “Ευελπιστούμε να ξεκινήσουν κανονικά και τα δρομολόγια από τον Πρίνο. Κανονικά πρέπει να έχουμε 4 δρομολόγια ημερησίως όλες τις μέρες της εβδομάδας. Θα δούμε πως θα ξεκινήσουν“, ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά το να υπάρχει έστω ένα δρομολόγιο την ημέρα από τον Πρίνο.

Μέχρι σήμερα επιτρέπεται η μετακίνηση προς το νησί μόνο στους μόνιμους κατοίκους και σε εργαζομένους σε επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν.

Ακούστε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Θασιακής Ενωσης Καβαλας, Νίκος Τσιλογεώργης στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 από το 47.40 έως 53.04

Προηγούμενο άρθροΣύλλογοι καθάρισαν το μνημείο των δασοκομάντος και τα πάρκα Αγίας Ειρήνης και Ιχθυόσκαλας
Επόμενο άρθροΠεριφερειακή Σύνθεση | “Θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαμόρφωση ενός αναπτυξιακού σχεδιασμού, για την μετά-κορωνοϊό εποχή”