Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου με το Δήμο Θάσου και σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση ISEA προχώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην υλοποίηση δράσεων υποβρύχιου καθαρισμού σε περιοχές της Θάσου (Παλαιό Λιμάνι Λιμένα, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Ποταμιάς, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Σωτήρος, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Ραχωνίου, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Καλλιράχης και στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λιμεναρίων).

Η περιβαλλοντική οργάνωση ISEA στα πλαίσια του προγράμματος “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gramble και της ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ταξιδέψει με δράσεις παράκτιων καθαρισμών σε περιοχές της Ελλάδας, με σκοπό την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας μέσα από την έρευνα, την ευαισθητοποίηση και την προώθηση πολιτικών προστασίας.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου με την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη του προγράμματος «ΠΡΟΣΦΕΡΩ¨» για ακόμη μια φορά ενίσχυσε τις δυνάμεις του στη διατήρηση της καθαριότητας του υδάτινου οικοσυστήματος του νησιού, με γνώμονα τον σεβασμό και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας σχετικά δήλωσε:
«Ο σεβασμός και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αποτελεί προτεραιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου και της Διοίκησής του.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα».

Προηγούμενο άρθροΣταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα και για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»
Επόμενο άρθροΔήμος Αλεξανδρούπολης: Χαρακτηρισμός Γεωθερμικού Πεδίου Αρίστεινου