Άλλο ένα δυνατό μήνυμα έστειλε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, στο περιθώριο φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στη μνήμη του 19χρονου γιου του, μεταξύ Καβάλας και Δόξας Δράμας στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

«Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να πω στους ίδιους συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν», είπε ο Αριστείδης Καμπανός.

Σε άλλες του δηλώσεις, μετά το παιχνίδι, είπε: «Με συγκίνησε ο φιλικός αγώνας, ήθελα η θυσία του Άλκη να αφυπνίσει. Σήμερα αυτός ο αγώνας με έδωσε ζωή. Όχι άλλη βια. Σημασία έχει να βλέπουν όλοι τον αγώνα και να χειροκροτούν».

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα (που κράτησε 45 λεπτά) τοποθετήθηκε ένα στεφάνι και μια εικόνα του δολοφονημένου Άλκη στο ταρτάν του σταδίου, με τους παίκτες των δυο ομάδων να αφήνουν από ένα λουλούδι στο σημείο.

Προηγούμενο άρθροΗμίχρονο αγάπης στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας Ανθή Καραγιάννη για τον 19χρονο Άλκη
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Να μειωθούν τα δημοτικά τέλη και να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί με πλήρες προσωπικό – Καμία συζήτηση για κλείσιμο παιδικών σταθμών