Έμφραξη αποχέτευσης του κεντρικού αγωγού στην οδό Θεοδώρου Καβαλιώτου διαπιστώθηκε με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑΚ να χρειαστεί να παρέμβει. Σύμφωνα με τον πρόεδρό της κ. Απόστολο Χρόνη τις επόμενες ημέρες θα γίνει τσιμεντόστρωση στην οδό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ξεκίνησαν οι εργασίες νωρίς το πρωί είχαμε δώσει διακοπή κυκλοφορίας στη Θεοδώρου Καβαλιώτου. Έχουμε ταυτόχρονα δύο προβλήματα. Το πρώτο αφορά μία έμφραξη στο δίκτυο αποχέτευσης που υπάρχει στην οδό. Επειδή είναι δρόμος υψηλής κυκλοφορίας αναγκαστήκαμε να δώσουμε διακοπή για να στηθεί το μηχάνημα και να ξεβουλώσει τον αγωγό. Εκεί ενώνονται τρεις εργολαβίες, υψηλή, μέση ζώνη κι ο αγωγός που πηγαίνει προς την Παναγία. Εκεί έπρεπε εδώ και πάρα πολλά χρόνια να γίνει μία σύνδεση των δικτύων, καθώς αυτό το διάστημα ακυρώνουμε παλιούς αγωγούς 40-50 ετών και αφήνουμε σε χρήση μόνο το νέο δίκτυο. Γι’ αυτό είπαμε, από τη στιγμή που θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας για την αποχέτευση, να κάνουμε και αυτήν τη δουλειά, ως το μεσημέρι. Θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η βλάβη και η σύνδεση και η αποκατάσταση του οδοστρώματος».

ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Πρόσθεσε ότι «απ’ όσο ξέρω, η Θεοδώρου Καβαλιώτου θα στρωθεί και με τσιμέντο το επόμενο διάστημα, γύρω στα 100 μέτρα, το τμήμα του δρόμου που είναι προβληματικό λόγω της μεγάλης διέλευσης οχημάτων. Θα τελειώσουμε εμείς όλες μας τις δουλειές και μετά θα πάει ο Δήμος Καβάλας να κάνει τη στρώση που θέλει.

Είναι ένα δύσκολο έργο, διότι και ο αγωγός αποχέτευσης είναι κεντρικός και κατεβάζει λύματα από τη Χωράφα και ο αγωγός ύδρευσης πέρα από το ότι είναι ο κεντρικός και πάει προς την Παναγία, συνδέονται μαζί τρία δίκτυα. Είναι δύσκολη παρέμβαση γι’ αυτό και πήγαν πάνω στην Θ. Καβαλιώτου δύο συνεργεία αποχέτευσης και τρία ύδρευσης».

Προηγούμενο άρθροΤο Δασαρχείο προειδοποιεί για πιθανή μια συνάντηση με καφέ αρκούδα σε κατοικημένες περιοχές της Καβάλας
Επόμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε ότι η διαχείριση της σημερινής δημοτικής Αρχής είναι ελλιπής και πλημμελής