Στις 22.10.2020 αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας λόγω της κλήτευσης του προέδρου του συλλόγου, κ. Κρεμύδα, ως μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση επαιτείας αλλοδαπών που παρουσιάζονταν ως κωφοί, αποσπώντας χρηματικά ποσά από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας σε θέματα αναπηρίας.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, οι οποίες αποσκοπούν στην προάσπιση της αξιοπρέπειας του χώρου των ατόμων με αναπηρία που πλήττεται από επιτήδειους που προσπαθούν να παρεισφρήσουν για να εκμεταλλευτούν τα άτομα με αναπηρία με σκοπό το παράνομο κέρδος.

Η ποινή που επιβληθεί στο μέλος του παράνομου κυκλώματος ήταν 18μηνη φυλάκιση, κάτι που αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και την αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες ανθρώπων που επιβουλεύονται ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας ενημερώνει τους συμπολίτες μας να μην παρασύρονται από επιτήδειους και να μη δίνουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό που καταλήγει σε σκοτεινούς προορισμούς και αποδέκτες.
Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας πάντοτε θα μάχεται για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία με αξιοπρέπεια γιατί τα ΑμεΑ “ΔΕΝ επαιτούν αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ!”

Προηγούμενο άρθροΔίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή το “διευθυντήριο”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με το Προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ν.Καβάλας