Συνάντηση είχαν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου οι οργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου η κ. Αργυρέλη Ελένη και ο κ. Τσομπανόπουλος Γιώργος με συλλόγους ,φορείς, διευθυντές σχολείων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Νέστου προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση της πρώτης παρέλασης καρναβαλιστών του Δήμου που θα διεξαχθεί την τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου το απόγευμα.

Πρόκειται για μια βραδιά που θα θυμίζει την λευκή νύχτα που οργανώθηκε κατά την περίοδο των γιορτών .

Πρόταση του Δήμου είναι να πεζοδρομηθεί για λίγες ώρες η Βενιζέλου , να υπάρχουν μουσικά σχήματα και djs κατά μήκος της οδού , ξυλοπόδαροι και κλόουν για τη χαρά των παιδιών ενώ στην πλατεία ηρώων όπου θα καταλήξει η παρέλαση των καρναβαλιστών να προσφέρεται κόκκινο κρασί και να κορυφωθεί το γλέντι.

Προτείνει μάλιστα στο σύλλογο εμπόρων και καταστηματαρχών να υπάρχει ένα δίωρο με φθηνότερες τιμές.

Πρόκειται για μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς αλλά και ψυχαγωγίας για τους πολίτες αφού η εκδήλωση με τη λευκή νύχτα »έβγαλε» από τα σπίτια τους χιλιάδες συμπολίτες μας ενώ προσέλκυσε και πολλούς επισκέπτες.

  
Επίσης ο Δήμος Νέστου στοχεύει να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών η Χρυσούπολη την Τσικνοπέμπτη και να καθιερωθεί.

Στη συνάντηση οι οργανωτές ανέφεραν πως ένα από τα σχολεία που θα συμμετέχουν θα κερδίσει ύστερα από κλήρωση ένα υπολογιστή.

Υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ όλων και αναμένονται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

Πηγή:https://chrysoupolinews.wordpress.com/2016/02/10/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84/

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή έστειλε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας στα σχολεία για την γρίπη
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜΘ σχετικά με τον αγωγό TAP