Διαρκώς μειώνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής κ. Ξενοφών Κροκίδης σημείωσε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν οι πολίτες καθώς επιβάλλεται να εμβολιαστούν άμεσα.

Ο κ. Κροκίδης τόνισε πως “Τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Οι νοσηλευόμενοι έχουν περιορισθεί σε μια πτέρυγα και είναι πια μονοψήφια τα νούμερα. Βέβαια η προσοχή πρέπει να υπάρχει και χρειάζεται σκέψη και σύνεση. Μάλιστα συμπολίτισσα μας χρειάσθηκε να μπει στη ΜΕΘ άρα μπορεί τα περιστατικά να είναι λίγα αλλά και αυτά που εισάγονται μπορεί να χρειασθεί να πάνε στη ΜΕΘ.

Πάμε καλά αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Και επίσης δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και στους εμβολιασμούς. Στις 16 του μηνός είχαμε ξεκίνημα και για τις νεαρές ηλικίες άρα όλοι μπορούν να εμβολιασθούν και όσοι δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο για ένα καλό εμβολιαστικό κέντρο ας το σκεφτούν καλά και ας αφήσουν πίσω τις θεωρίες συνωμοσίας και όσα τους οδήγησαν να μην πάρουν την απόφαση να εμβολιασθούν και ας κάνουν κάτι σωστό για τους ίδιους, τα παιδιά τους, την κοινωνία».

ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ

Και πρόσθεσε πως «Μιλάμε για έναν φονικό και ύπουλο ιό που εδώ και 18 μήνες άλλαξε τον ρου της ιστορίας. Όταν θα τελειώσουμε ο κόσμος δεν θα είναι ίδιος. Θα δούμε καινούρια πράγματα. Η οικονομία άλλαξε, πολλά μαγαζιά δεν θα μπορέσουν να σταθούν όρθια αλλά και πολλά θα έχουνε αλλάξει.

Η τηλεργασία έχει μπει εκεί που μπορεί βέβαια να εφαρμοσθεί αλλά και άλλες αλλαγές θα μείνουν. Πότε θα τελειώσουμε; Του χρόνου το καλοκαίρι λένε κάποιοι και τότε θα έχουμε τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και παράλληλα θα ελευθερωθούμε από τον ιό. Αρκεί να τηρούμε αυτά που πρέπει. Γι αυτό θέλουμε προσοχή από όλους μας”.

Προηγούμενο άρθροΤο BLUE STAR MYKONOS επιστρέφει στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΕπιστολή Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου στον Κ. Καραμανλή: “Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αφήσει ένα δρομολόγιο στον Έβρο που δεν εξυπηρετεί κανέναν”