ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ
ΝΠΔΔ «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ»

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Το ΝΠΔΔ «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ» του Δήμου Θάσου στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής ,Παντοπωλείου και Κρέας, την Τρίτη 14-12-2021 και την Τετάρτη 15-12-2021.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει στο χώρο που βρίσκεται στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Λιμένα Θάσου και ώρα : 9.00 π.μ – 15.00 μ.μ.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς.

Επισημαίνεται ότι, πρέπει και οι δικαιούχοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Προηγούμενο άρθροΕπικεφαλής της «Ανάσας» ως το τέλος της τετραετίας, όπως είχε ανακοινώσει εξ αρχής, θα παραμείνει η Δήμητρα Τσανάκα
Επόμενο άρθρο«Να ντραπεί το Ελληνικό Κράτος για τα ψώνια των Εβριτών σε Τουρκία και Βουλγαρία»