Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής
Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι πραγματοποιείται διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα πάνες, μωρομάντηλα, κοτόπουλο και φέτα από σήμερα Δευτέρα 24 Μαϊου 2021 έως την Παρασκευή 28 Μαϊου 2021 κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 14:30 μ.μ.
Η διανομή πραγματοποιείται στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ).

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν.
Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων (χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων).
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής αποκλειστικά από Αστυνομία ή ΚΕΠ, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Προηγούμενο άρθροΜνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ελλήνων του Πόντου των αναιρεθέντων της γενοκτονίας του Πόντου
Επόμενο άρθροΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Θάσου