Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥνεστία» του Δήμου Νέστου πραγματοποιεί διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας και κρέατος, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Προγράμματος. Η διανομή γίνετε στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νέστου, από την Τετάρτη 16 μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου για τους δικαιούχους του τοπικού διαμερίσματος Χρυσούπολης, ενώ για τους διαμένοντες στις τοπικές κοινότητες θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον διανομή, ώστε να αποφευχθεί η μαζική μετακίνηση των ωφελούμενων.

Παράλληλα, το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας-Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD), γνωστοποιεί ότι ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 15:00 μ.μ. η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο, κρέας και φέτας.

Προηγούμενο άρθρο«Πέπλο» μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του 42χρονου από το Οφρύνιο Καβάλας- Στη Νιγρίτα βρέθηκε το όχημά του
Επόμενο άρθροΤραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του 42χρονου- Βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Καστρόλακκα Βισαλτίας