piano-key-notes-7

Στις συχνές διακρίσεις μαθητών όλων των τάξεων του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, ήρθαν να προστεθούν ορισμένες ακόμη, δίνοντας μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στην Οικογένεια του Ωδείου.

Το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου 2017 διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου για Παιδιά – Junior Piano Contest 2017, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του διαγωνισμού υπογράφει η καθηγήτρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, Έλλη Ζαχαροπούλου, η οποία και φέτος (όπως πέρσι) προσκάλεσε ως μέλος της κριτικής επιτροπής τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δ.Ω.Κ., Γεώργιο-Ιούλιο Παπαδόπουλο. Στη φιλόξενη αίθουσα της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε 40 διαγωνιζομένους, συμμετείχαν 8 μαθητές του Δ.Ω.Κ. σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και κάποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Συγκεκριμένα, ο Μάριος-Ευτύχιος Ντουμπουρίδης, μαθητής του καθηγητή μας Γιάννη Κανάκη, απέσπασε το Χάλκινο Μετάλλιο στη Β΄ Κατηγορία. Δύο ακόμη μαθητές του Γ. Κανάκη διακρίθηκαν στην Α΄ Κατηγορία: ο Σταύρος Ηλιάδης με Α΄ Βραβείο και ο Γιώργος Κασαπίδης με Β΄ Βραβείο. Τέλος, Α΄ Βραβείο στην Α΄ Κατηγορία κέρδισε και η Ευαγγελία Τσελεμπή, μαθήτρια της καθηγήτριάς μας Αναστασίας Ρωμανοπούλου.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στους γονείς και τους καθηγητές τους, για την άριστη εκπροσώπηση του κορυφαίου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του Δήμου Καβάλας. Ευχόμαστε σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και ελπίζουμε ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο στην Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – και όχι μόνον.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Χαράλαμπος Κουφατζής      Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

Προηγούμενο άρθροΝέες δομές σίτισης σε Κάτω Νευροκόπι, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθρο«Για τη γυναίκα, το μισό του ουρανού»