Στα πλαίσια ανάπτυξης συνεργιών με φορείς και σύνδεσης των Προνοιακών δομών με την Κοινωνία υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικτυακή εκπαίδευση που διοργάνωσε το Δίκτυο αλληλεγγύης και αρωγής σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικης Πρόνοιας ΑΜΘ με θέμα «Επικοινωνία και διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας» την Πέμπτη 8-4-2021.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Προέδρος του Δικτύου κ. Πένζος Νικόλαος και η Προέδρος Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα. Τζαμπαζλή Αναστασία. Εισηγήτρια ήταν η Αντιπρόεδρος του Φορέα μας και Υπεύθυνη του Παρατήματος Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων κα Χατζηδημητρίου Κατερίνα. Παρακολουθήσαν 100 εκπαιδευόμενοι από το Δίκτυο αλληλεγγύης και αρωγής και την διαχείριση της πλατφόρμας ειχε η κ. Κρανίδου Δέσποινα.

Το δίκτυο αλληλεγγύης δώρισε σε συνεργασία με τον Ταπ ενα Λεωφορείο για την μετακίνηση των παιδιών ΑΜΕΑ στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας και αυτή η ενέργεια μας ήταν μία εκδήλωση ευγνωμοσύνης για την στήριξη που μας προσέφεραν με πολύ αγάπη.

Χτίζουμε γέφυρες και ο καθένας απο εμας προσφέρει με το δικό του τρόπο οτι μπορεί με στόχο και σκοπό την αναβάθμιση ποιότητας ζωης των ανθρώπων που υπηρετούμε στις δομές μας.

Προηγούμενο άρθροΕνέργειες τουριστικής προβολής της Θάσου για το 2021
Επόμενο άρθροΚαι σήμερα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας