Σε απάντηση δημοσιεύματος, σε τοπική εφημερίδα, στο οποίο αναγράφεται ότι «μετεγράφηκα» ως συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του κ.Μακάριου Λαζαρίδη, θα ήθελα να καταστήσω σαφές, πως ποτέ δεν μου προτάθηκε, ούτε αποδέχθηκα κάποια θέση συνεργάτη στο πλευρό του βουλευτή Καβάλας κ.Μακάριου Λαζαρίδη.

Όποιος ή οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, χρησιμοποιώντας το όνομα μου, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί, γιατί πολλές φορές η συκοφαντία πέρα από ανήθικη, διώκεται και ως ποινικό αδίκημα.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν πως είμαι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος και θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τους πολίτες της Καβάλας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι από κάποια θέση συμβούλου ή συνεργάτη σε πολιτικά γραφεία.
Δεν θα δεχόμουν ποτέ, ακόμη και αν μου είχε προταθεί, να αναλάβω συνεργάτης, όχι μόνο στο πλευρό του κ.Μακάριου Λαζαρίδη αλλά και σε κανέναν άλλο βουλευτή.
Μέχρι και σήμερα ήμουν ξεκάθαρος στις θέσεις μου, ενώ η μέχρι σήμερα σταδιοδρομία στην πολιτική έχει αποδείξει πως δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την εκλογή μου στην Περιφέρεια για να την εξαργυρώσω με κάποια θέση συμβούλου ή συνεργάτη.

Σημειώνω πως διατηρώ άριστες σχέσεις και με όλους τους Βουλευτές της Καβάλας και επιθυμώ την συνεργασία μου με όλους. Μόνο με κοινή προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του Νομού μας.
Κλείνοντας θέλω να υπενθυμίσω πως όταν κάποιος δημοσιεύει ένα άρθρο σε εφημερίδα, καλό είναι να διασταυρώνει πρώτα τις πληροφορίες του.
Στην δική μου περίπτωση, εύκολα και με ένα απλό τηλεφώνημα θα μπορούσε ο δημοσιογράφος να διασταυρώσει την αλήθεια.
Δυστυχώς όμως δεν ρωτήθηκα ποτέ, αντιθέτως, δολίως χρησιμοποιήθηκε το όνομα μου σε μία ψευδή και ανυπόστατη είδηση.

ΓΑΚΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΗ Καβάλα συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Ατζέντα για τις Δημόσιες Συμβάσεις
Επόμενο άρθροΠαρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Παγγαιου προϋπολογισμού 300.000,00 €