Οι δικαιούχοι του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να συνεχίσουν να λαμβάνουν τρόφιμα από το Δήμο Καβάλας, παρακαλούνται να προσκομίσουν έως τη Δευτέρα 20/9/2021, τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Υποχρεωτικά δικαιολογητικά, για όλους τους δικαιούχους:
1️⃣ Αίτηση του ενδιαφερομένου, που χορηγείται από τα εν λόγω γραφεία και υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας και στο Facebook Δήμος Καβάλας-Municipality of Kavala.
2️⃣ Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.
3️⃣ Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4️⃣ Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή αντίγραφα λογαριασμών επιχείρησης παροχής ρεύματος ή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., από τους οποίους πιστοποιείται η διεύθυνση και η μονιμότητα της κατοικίας.
5️⃣ Αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και του εκκαθαριστικού σημειώματος φυσικών προσώπων (έντυπο Ε1) καθώς και των συνοικούντων αν υπάρχουν
6️⃣ Αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) .

Δικαιολογητικά κατά περίπτωση, ανάλογα με την κατάσταση του δικαιούχου:
1️⃣ Κάρτα ανεργίας σε ισχύ, εφόσον πρόκειται για άνεργο.
2️⃣ Επίσημη Ιατρική Γνωμάτευση, εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας. Γνωμάτευση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής περί ποσοστού αναπηρίας ή Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), εφόσον πρόκειται για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

3️⃣ Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί απαραίτητο, θα ζητηθεί κατά περίπτωση.

Διαθέσιμες αιτήσεις και πληροφορίες για τα δικαιολογητικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν
1️⃣ από τα γραφεία 373-374 του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου, στα τηλέφωνα 2513.503.373 – 2513.503.374,
2️⃣ από το πρώην Δημαρχείο Δήμου Φιλίππων (Κοινωνικό Παντοπωλείο στις Κρηνίδες), στο τηλέφωνο 2513.502.517 και

3️⃣ στην ιστοσελίδα (www.kavala.gov.gr/kavala-simera/anakoinwseis ) και στο Facebook Δήμος Καβάλας-Municipality of Kavala.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με e-mail στο gtoli@kavala.gov.gr ή να τα προσκομίσουν αυτοπροσώπως κατόπιν ραντεβού στα γραφεία 373 και 374 του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου.

Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας στα τηλέφωνα 2513.503.373 και 2513.503.374

Δικαιούχοι που κρίθηκαν ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, παρακαλούνται να το γνωστοποιήσουν στην υπηρεσία.

Προηγούμενο άρθροΣταϊκούρας: Διψήφιος ο ρυθμός ανάπτυξης στο β’ τρίμηνο – Τι είπε για τον ΕΝΦΙΑ
Επόμενο άρθροΔρομολογείται η κατασκευή νέου Μεθοριακού Σταθμού στους Κήπους Έβρου- Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ