Ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο προπονητής του Α. Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να αναφερθούν στο 1ο Κύπελλο Καβάλας SUP – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19/9/2021, στην παραλία VRANAS RESORT.

Ο κ. Μουμτσάκης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παλτόγλου για το γεγονός ότι έφερε στην Καβάλα ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα με την φυσιογνωμία της πόλης, υπογράμμισε πως “το SUP αποτελεί πλέον μόδα στον χώρο των water sports και δεν αποκλείεται να το δούμε στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες” και πρόσθεσε “η συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί να γίνει θεσμός και να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια μας στον τομέα του αθλητικού τουρισμού”.

Ο κ. Παλτόγλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στον Όμιλο Ερασιτεχνών Αλιέων Παλιών Σφαγείων, όσο και στον προπονητή της Εθνικής Ομάδας SUP και του Αετού Θεσσαλονίκης, Στέλιο Μουστακαλή, για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην οργανωτική επιτροπή του Κυπέλλου, ενώ τόνισε πως στις ειδικές διαδρομές που έχουν ήδη οριοθετηθεί στην παραλία VRANAS RESORT, θα πάρουν μέρος ογδόντα (80) περίπου αθλητές από την Καβάλα και διάφορες περιοχές της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Παγγαίου με την Διοίκηση της ομάδας του Μέγα Αλεξάνδρου Ορφανίου
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη φορέων τεχνικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης του τουριστικού τομέα, στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»