Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι χρόνιες προσπάθειες του σχολείου μας (Δ.Σ Θεολόγου – Ποτού) ευοδώθηκαν με τη συνδρομή της κας. Δ/ντριας Λαμπίρη Αργυρής του κου Υποδ/ντη και αναπληρωτή δασκάλου Καλφόπουλου Φώτη αλλά και με την συνδρομή του δασκάλου πληροφορικής Κοτσαμανίδη Αθανάσιου που έδωσε τις κατευθύνσεις για την δημιουργία του εργαστηρίου πληροφορικής σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Π.Ε. κου. Καραβούζη Στέλιου.

Ο κος. Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής αντιλαμβανόμενος την πολύ σημαντική έλλειψη και την ανάγκη ύπαρξης σχολικού εργαστηρίου στο παράρτημα του σχολείου μας στον Ποτό, προέβη σε αγορά 5 Η/Υ ώστε με αυτούς να στηθεί μία πρώτη αρχή για το σχολικό εργαστήριο πληροφορικής στον Ποτό.

Η εργασία του στησίματος των Η/Υ έγινε σε συνεργασία των διδασκόντων: κου. Καλφόπουλου Φώτη και κου. Κοτσαμανίδη Αθανάσιου, τους οποίους ευχαριστούμε καθώς η εργασία έγινε εθελοντικά και προς αποφυγή περαιτέρω εξόδων.

Το σχολείο μας η διεύθυνση και οι αξιότιμοι συνάδελφοι ευχαριστούν τον Δήμο Θάσου και το Δήμαρχο κο. Ελευθέριο Κυριακίδη καθώς και τον εκπρόσωπο της σχολικής επιτροπής Π.Ε κο. Καραβούζη Στέλιο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα και ευελπιστούν και σε νεότερες παρεμβάσεις ώστε να λύνονται χρόνια προβλήματα και ελλείψεις στο σχολείο μας.

Η Δ/ντρια

Λαμπίρη Αργυρή

Προηγούμενο άρθροΤις Πέμπτες οι Λαϊκές Αγορές Καβάλας λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στον ρόλο του διαχειριστή πολυκατοικίας – Όλα όσα πρέπει να προσέχουν οι ένοικοι