Επίθεση δέχθηκαν 2 άτομα στον Αμυγδαλεώνα από αδέσποτο σκυλί. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Δημήτρη Πουρσαϊτίδη έκαναν αίτημα στον Δήμο Καβάλας για να παρέμβει.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αδέσποτα σε όλες τις κοινότητες και ο Αμυγδαλεώνας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Έχουν γίνει αιτήματα από την Κοινότητα προς τον Δήμο Καβάλας για το θέμα, έχουν γίνει αρκετές περισυλλογές αλλά κάθε μέρα βλέπουμε κι ένα καινούργιο αδέσποτο στον Αμυγδαλεώνα. Όντως υπάρχουν αρκετά σκυλιά και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που για κάποιον λόγο παρατούν το σκυλί που έχουν πάρει, λόγω εξόδων. Έτσι, πηγαίνουν σε κάποιες κοινότητες και τα αφήνουν. Έτσι πιστεύω ότι γίνεται, αλλιώς δεν βρίσκω κάποια εξήγηση για τον τόσο μεγάλο αριθμό αδέσποτων σε όλες τις κοινότητες».

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Πρόσθεσε ότι «η δική μας αρμοδιότητα σαν κοινότητα είναι να κάνουμε αίτημα στο Δήμο Καβάλας ότι υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά κι αν είναι και επικίνδυνα το επισημαίνουμε. Αυτό εμείς το κάναμε. Ο Δήμος Καβάλας έχει μαζέψει κάποια επικίνδυνα σκυλιά αλλά καθημερινά τα αδέσποτα στον Αμυγδαλεώνα αυξάνονται. Είχαμε και το περιστατικό με ένα σκυλί που πρώτη φορά το έβλεπαν οι κάτοικοι. Όρμισε σε μία κοπέλα, πήγε ένας νεαρός να τη σώσει και την πλήρωσε αυτός αφού χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να βάλει το χέρι του σε νάρθηκα. Φωνάξαμε το Δήμο Καβάλας, ήρθε, βρήκε το σκυλί και το μάζεψε. Ωστόσο τα αδέσποτα εξακολουθούν να υπάρχουν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ορμίξουν».

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Προμούσας: Πράξαμε αυτό που έπρεπε, να δυναμώσουμε την υπηρεσία με λογισμικά εύχρηστα και ευέλικτα
Επόμενο άρθροΠτήσεις τσάρτερ σε επίπεδα του 2019 για το φετινό καλοκαίρι, γεμίζουν αισιοδοξία τον τουριστικό κόσμο της Θάσου