epeteiakes-paggaio-6-1-620x413

Οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης για την απελευθέρωση του Παγγαίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 στα  Μνημεία Μάχης της Τοπικής Κοινότητας Δωματίων, των οικισμών «Δημαράς» και Εξοχής καθώς και στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου.

Οι επετειακές εκδηλώσεις έχουν ως στόχο την ανάδειξη σελίδων τοπικής Ιστορίας που αφορούν στην απελευθέρωση του Παγγαίου και την απότιση φόρου τιμής στους πεσόντες. Το «παρών» στις χθεσινές τελετές έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού, καθώς και πλήθος πολιτών.

Ο δήμος Παγγαίου, ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δωματίων «Το Γεφύρι», του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροχωρίου, του Προσφυγικού- Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Εξοχής καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγων Παλαιοχωρίου για την καθοριστική συνδρομή τους, καθώς και για τα εδέσματα που προσέφεραν μετά το πέρας των τελετών.

 

Προηγούμενο άρθρο“Έπεσαν” οι υπογραφές Ενεργειακής-Υπ. Ενέργειας για τους Υδρογονάνθρακές στην Αιτωλοακαρνανία
Επόμενο άρθροΔ.Τσανάκα: Να γίνει η σύσκεψη με όλους τους Δημάρχους για τις καθυστερήσεις στην Πολεοδομία