Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
όπως όλοι ξέρουμε πλησιάζουν οι κατ’ εξοχήν μέρες αγάπης, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που όλοι ανταλλάσουμε δώρα και στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους και τους συνανθρώπους μας. Αυτές οι γιορτές όμως είναι τελείως διαφορετικές. Πολλοί συνάνθρωποί μας δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα ή και να επιβιώσουν.

Σε αυτές τις γιορτές λοιπόν καλό θα ήταν να στηρίξουμε λίγο περισσότερο τη δική μας αγορά, τον συγγενή, τον γείτονα ή τον γνωστό μας που έχει ένα κατάστημα στον τόπο μας, αυτόν που συναντούμε στην καθημερινότητά μας και ανταλλάσουμε μια καλημέρα. Τις δύσκολες αυτές μέρες ας τους στηρίξουμε.

Κάποια από τα καταστήματα αυτά εξυπηρετούν τηλεφωνικά ή μέσω του διαδικτύου με e-shop που έχουν δημιουργήσει. Στα υπόλοιπα καταστήματα μπορούμε να απευθυνθούμε με τη μέθοδο του “click away”, ώστε να κάνουμε τα ψώνια μας και να στηρίξουμε τους επαγγελματίες μας.

Μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή, όμως θα στηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους.
Αυτές τις γιορτές ας στηρίξουμε την αγορά μας, γιατί τους θέλουμε όλους κοντά μας όταν ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Έκτακτες οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 693 νέα κρούσματα – 85 νεκροί και 552 διασωληνωμένοι