trofima-dianomi4_1

Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων και συγκεκριμένα υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων όπως περιγράφονται στον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος, του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι παρέχονται υπηρεσίες από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγος, Στέλεχος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Γυμναστής), υπηρεσίες με στόχο την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και των έκτακτων κοινωνικών αναγκών των ωφελουμένων με ενεργό και βιώσιμο τρόπο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης σε ατομικό επίπεδο αλλά και οικογενειακό επίπεδο, συμβουλές υγιεινής διαβίωσης, συμβουλευτική ανέργων, υπηρεσίες κοινωνικοποίησης παιδιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2513 – 500295, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8π.μ. έως 2:30μ.μ.

Προηγούμενο άρθροΟ Καιρός σήμερα
Επόμενο άρθροΤιμητική διάκριση στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Σκάκι