Τα εγκαίνια του πρώτου ολοκληρωμένου υπαίθριου γυμναστήριου στην Καβάλα, με πρωτοβουλία της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Απριλίου 2022, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΔΑ, Μάριου Τσάκα, του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, των Αντιπεριφερειαρχών Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, Ανάπτυξης, Κωστή Σιμιτσή, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστου Γάκη, Αλιευτικής Πολιτικής, Ανδρέα Καραγιώργη και του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία έχουν ιδιαίτερες προδιαγραφές αντοχής για όλες τις καιρικές συνθήκες, καλύπτουν όλα τα διεθνή στάνταρ και πρότυπα ασφαλείας και διαθέτουν ειδικές οδηγίες χρήσης.

Η εταιρία φρόντισε ακόμη για την κατασκευή ξύλινης περίφραξης, πλαστικού τάπητα και λαμπτήρων φωτισμού.

Σημειώνεται ότι το υπαίθριο γυμναστήριο είναι δωρεάν και ελεύθερο προς χρήση από όλους τους πολίτες.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας, υπογράμμισε ότι “η δημιουργία του υπαίθριου χώρου άθλησης εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΔΕΔΑ” και πρόσθεσε πως “το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, για να δοθεί στους Καβαλιώτες ένας οργανωμένος χώρος άθλησης, είναι πραγματικά εντυπωσιακό”.
Παράλληλα, τόνισε με έμφαση ότι “ήδη υπάρχουν πολλές αιτήσεις από τους πολίτες της Καβάλας για ένταξη στο δίκτυο φυσικού, οι οποίες θα γίνουν περισσότερες όταν θα αποτελέσει παρελθόν η τρέχουσα αρνητική επικαιρότητα και πέσουν οι διεθνείς τιμές”.

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ, Μάριο Τσάκα, για τη συγκεκριμένη δωρεά και είπε ότι είναι σίγουρος πως “αυτόν τον πολύ ωραίο χώρο άθλησης, θα τον αξιοποιήσουν άμεσα οι συμπολίτες μας. Είναι ένα πραγματικό στολίδι και οφείλουμε όλοι μας να το προστατεύσουμε”.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης την Τετάρτη 13/4 στη Καβάλα- Δείτε τις περιοχές
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεωργίου Στύλιου στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας