Στον απόηχο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας της Δευτέρας, τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος (Ανάσα για τον Δήμο) Γιώργος Γραμμένος, το πρωί της Τρίτης (5/5) στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8.

Δεν οργανώθηκαν καλά τα πράγματα. Ξεκίνησαν στραβά και κάποιοι το πήραν σε προσωπικό επίπεδο. Τέθηκαν θέματα παραταξιακής πειθαρχίας. Βλέποντας τις τοποθετήσεις ήταν εμφανές αυτό που πρόκειται να συμβεί. Παρακάλεσα να αποσύρουν το θέμα και να το επαναφέρουν μετά από ένα μήνα. Ήταν στα όρια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και δεν είχαμε πρόβλημα στις αρχές Ιουνίου να δούμε πως εξελισσόταν η κατάσταση. Μπρος τον κίνδυνο μιας απόρριψης αυτός θα ήταν πολύ καλός ελιγμός. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δεν κατάφερε να εξηγήσει καλά στο σώμα πως η ΔΕΥΑΚ πήγαινε καλά και πως σε ενάμιση μήνα πάει σε κατάρρευση. Φάνηκε αντιφατικό”, δήλωσε ο κ. Γραμμένος.

Επίσης επεσήμανε πως έγινε λάθος χειρισμός στην αντιμετώπιση του θέματος: “Μου δημιουργεί μία απορία. Ήξερε ότι το θέμα θα απορριφθεί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε στη διαδικασία. Αν σκοπός είναι να πούμε ότι αυτοί είναι οι κακοί και να δημιουργηθεί τέτοια αντιπαράθεση και διχογνωμία δεν πρέπει να καταλήξουμε εκεί. Όλοι θέλουν μία βιώσιμη ΔΕΥΑΚ, όλοι θέλουμε να εξυγιανθεί”.

Ο κ. Γραμμένος διερωτήθηκε επίσης για το πως η επιχείριση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επειδή σταμάτησαν οι πληρωμές να οδηγείται σε κατάρρευση: “Όπως παρουσιάστηκε το πρόβλημα χθες μιλάμε για ολική κατάρρευση, οτι αν δεν παρθεί η ενίσχυση πάμε σε κλείσιμο. Κάπως έτσι εμφανίστηκε το θέμα. Πρέπει να εξηγηθεί. Κανείς δεν είναι αρνητικός στο να βοηθηθεί η επιχείριση. Μπορεί να το επαναφέρουμε το θέμα αν προϊόντος του χρόνου διαπιστωθεί ότι τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν, ότι όντος υπάρχει τέτοιο ζήτημα ζωής ή θανάτου”.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γραμμένος στο Lobby 101.8, από το 1.45.25 έως 1.55.30

Προηγούμενο άρθροΘάσος | Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης στην Ποταμιά μετά τις καταστροφές του Νοεμβρίου
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση στις μετακινήσεις προς την Θάσο μέχρι και τις 18/5