Πανελλαδική δημοσιότητα είχε πάρει η καταγγελία του πατέρα 8χρονου μαθητή δημοτικού σχολείου της Καβάλας, πριν περίπου τέσσερις μήνες, που αφορούσε τον ξυλοδαρμό του γιου του από δύο μεγαλύτερα παιδιά στη διάρκεια διαλείμματος και που είχε ως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατρική γνωμάτευση που προσκόμισαν οι γονείς του μαθητή και “έδειχνε” κάταγμα στα πλευρά, ήταν παραποιημένη, καθώς όπως φαίνεται είχε σβηστεί με διορθωτικό η λέξη στην αρχή της πρότασης. Συγκεκριμένα στο πόρισμα της εξέτασης που είχε προσκομίσει ο πατέρας του 8χρονου αναγραφόταν “εικόνα κατάγματος πλευράς”.

Τρεις μήνες μετά αποκαλύπτεται πως το έγγραφο αυτό είχε αλλοιωθεί, και είχε σβηστεί με διορθωτικό η λέξη “χωρίς” που προηγούνταν στην πρόταση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Χρυσόστομο Κεβρεκάκη, που εκπροσωπούσε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τους οποίους κατήγγειλε ως υπεύθυνους ο πατέρας, η εισαγγελέας πρωτοδικών Καβάλας, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενήργησε για το θέμα, ζήτησε από το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου Καβάλας το πρωτότυπο στέλεχος της ίδιας διάγνωσης, και διαπίστωσε πως το έγγραφο που είχε προσκομιστεί από τον μηνυτή ήταν αλλοιωμένο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Πέμπτης (4/6) ο δικηγόρος του πατέρα του 8χρονου Γιώργος Γραμμένος τόνισε: “Η υπόθεση έχει πάρει μία τροπή, που κατα την άποψή μας, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και το κυριότερο, βλέπω συνεχώς αναρτήσεις στα Μέσα και γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί μία λάθος εντύπωση. Να αντιστραφούν κάποια ζητήματα. Πολλά από τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα θα αλλάξουν. Υποθέσεις και του ξυλοδαρμού και τις πλαστογραφίας που ακούγεται θα έχουν συνέχεια. Δεν πρόκειται να κλείσουν οι υποθέσεις. Υπάρχει και ο δεύτερος βαθμός. Θα πάμε στην εισαγγελία εφετών για να συνεχίσουμε τις διαδικασίες εκεί. Θα προσβάλλουμε την απόφαση της κ. εισαγγελέως Καβάλας. Βρίσκεται σε εκκρεμότητα μία δικογραφία για πλαστογραφία με την οποία σας βεβαιώ ότι καμία σχέση δεν έχει ο πελάτης μου. Στην εξέλιξη θα φανούν πολλά πράγματα. Όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα θα εκτεθούν”.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Γραμμένος στο Lobby 101.8 από το 21.40

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/550263848936760/?t=1317

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤάσος Ιωαννίδης | “Δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα – Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση”
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος | “Πρόταση για διαδημοτική συνεργασία σε θαλάσσια συγκοινωνία με Θάσο”