Σε πολύ υψηλά επίπεδα κινείται τουριστικά η Θάσος. Ο δήμαρχος Θάσου κ. Λευτέρης Κυριακίδης σημείωσε ότι η κίνηση του Ιουλίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «συνεχίζει και κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε συνεχείς συζητήσεις που έχω με επαγγελματίες του τουρισμού, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι τον Ιούλιο θα ξεπεράσουμε με βεβαιότητα το 2019 και αυτό είναι και επιτυχία για τον τόπο μας. Πιστεύω ότι έτσι θα συνεχιστεί και το υπόλοιπο του καλοκαιρού, αν δεν συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Απευχόμαστε κάτι τέτοιο, μένουμε αισιόδοξοι, χαιρόμαστε για την κίνηση στο νησί μας και είναι από τις πρώτες επιλογές και σε αναλογικό επίπεδο και από τους πρώτους προορισμούς.

Είμαστε ένας εύκολα προσβάσιμος προορισμός, είμαστε φτηνός σε σύγκριση με άλλους προορισμούς, έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε όλες τις κατηγορίες και τα πορτοφόλια των επισκεπτών και φυσικά οι ομορφιές μας, ο παραλίες μας και μπορεί να προσφέρει αυτό που θέλει ο επισκέπτης, δηλαδή χαλαρές και ευχάριστες διακοπές».

ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΡΑΜΟΥ- ΠΡΊΝΟΥ

Για την πορθμειακή γραμμή Νέας Περάμου- Πρίνου που ζητούν οι επαγγελματίες της Περάμου είπε ότι «εμείς ως διοίκηση του Δήμου Θάσου δεν είμαστε αντίθετοι στο άνοιγμα οποιασδήποτε γραμμής. Όσο πιο εύκολη και τακτική είναι η σύνδεση και η επικοινωνία μας με τη στεριά, τόσο το καλύτερο για μας. Αυτό δεν είναι θέμα που άπτεται της δικής μας αρμοδιότητας, παρά ταύτα είμαστε θετικοί. Όσο περισσότερες είναι οι γραμμές και τα δρομολόγια, αυτονόητο είναι να είναι προς όφελος του τόπου μας».

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Λεμονίδης: Η μικρή κίνηση δικαιώνει τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας που είναι αντίθετος στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Επόμενο άρθροΣτην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας το θέμα της Λαϊκής των Κρηνίδων