Επτά υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για την κάλυψη του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ο πρόεδρος του κ. Σωκράτης Μποζούδης ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουν σε συνέντευξη τους για να έχουν μία πρώτη αξιολόγηση.

Όπως ανέφερε “Πράγματι άνοιξαν οι φάκελοι των 7 γυναικών και αντρών που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή ή της Διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Μετά την αποχώρηση του κ. Γκόνη και την λήξη της θητείας του και αφού ο ίδιος δεν ενδιαφέρθηκε να είναι εκ νέου στην θέση αυτή, εμείς αμέσως προχωρήσαμε σε προκήρυξη της θέσης.

Μια κομβική θέση, αυτή που για μια 3ετία θα καταλάβει ο νέος διευθυντής και θα κινεί ουσιαστικά από την θέση αυτή τα θεατρικά πράγματα από την Καβάλα και από το τιμόνι του ΔΗΠΕΘΕ! Οι υποψηφιότητες υποβλήθηκαν 7 στον αριθμό.

Οι φάκελοι των υποψηφίων άνοιξαν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καταγράφηκαν τα ονόματα, κατόπιν θα ελεγχθούν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και στην τελική φάση θα γίνουν οι συνεντεύξεις, έτσι ώστε στο τέλος του μήνα να βγει «λευκός καπνός» για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή”.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σημειώνεται ότι δε θα δοθεί παράταση για την κατάθεση νέων υποψηφιοτήτων. “Μέσα στις διαδικασίες το ξεδίπλωμα των σκέψεων των υποψηφίων μέσα από μια συνέντευξη των υποψηφίων.

Το τι θέλουν και σκέφτονται να κάνουν οι υποψήφιοι θα το δούμε μέσα από την συνέντευξη και μετά θα επιλέξουμε αυτόν που συγκεντρώνει τα προσόντα για την κάλυψη της θέσης. Θέλουμε το άτομο αυτό να προσφέρει στο θέατρο της Καβάλας αλλά και όχι μόνο. Επτά άτομα λοιπόν, δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε περισσότερους υποψηφίους. Πάντως έχουμε σοβαρότητα και νομίζω ότι θα πρέπει να καταλήξουμε κάπου ώστε αυτός που θα επιλεγεί να είναι ο κατάλληλος με τα κριτήρια πάντα που έχουμε θέσει και να καλυφθεί έτσι μια σημαντική θέση.

Μετά από μια πολυετή παρουσία του κ. Γκόνη στην Καβάλα θέλουμε κάτι καινούριο που θα μας δώσει κάτι ξεχωριστό επίσης” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑπορρίφθηκε από τον Επίτροπο η δημοπρασία για τις πλατείες στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων
Επόμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα στην Παραλία Οφρυνίου