%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Παγγαίου με αφορμή το Παπαχρηστίδειο δρόμο που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Μαρτίου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και τον ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μάλιστα ο Παπαχρηστίδειος δρόμος εντάσσεται πλέον και στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ έτσι ως τεχνικός σύμβουλος ορίστηκε ο Σταύρος Ζορμπάς. Ενώ εθελοντική ιατρική βοήθεια θα παρέχει ο καρδιολόγος Στυμπέρης Ηλίας.

Οι διοργανωτές σύμφωνα και με τις δηλώσεις τους, επιθυμούν να γίνει ο θεσμός ο αγώνας δρόμος ενώ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης Φρίξου Παπαχρηστίδη. Στις 11 το πρωί της Κυριακής θα δοθεί η εκκίνηση στο χώρο της λαϊκής αγοράς, πίσω από την Εθνική τράπεζα, για τα 1000 μέτρα όπου θα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων. Στις 11.45 θα δοθεί η εκκίνηση για τους αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμη σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών και αθλητριών γεννηθέντες από το 2002 και μετά. Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, απλά χρειάζεται η πιστοποίηση υγείας. Οι δηλώσεις συμμετοχής- εγγραφές των αθλητών- αθλητριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο mail: drakouk 1965@gmail. Com και στον χώρο των αγώνων μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματος τους.

Ο δρόμος των 5.000 αλλά και των 1.000 μέτρων αναδεικνύουν παραδοσιακούς οικισμούς της Ελευθερούπολης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Παγγαίου δίνει μεγάλη αξία στον αθλητισμό και με την βελτίωση των αθλητικών χώρων. Ενώ όπως ανακοίνωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, η φετινή γιορτή Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Οφρυνίου. Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Λία Δημητρακούδη και η πρόεδρος του ΟΚΑΚ Κατερίνα Δράκου.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ σε δύο σημαντικές τουριστικές Εκθέσεις των Βαλκανίων
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία των φωτογράφων της Χώρας για τις φωτογραφίες στις ταυτότητες