Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε στα τοπικά ΜΜΕ xθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 20:00 στην αίθουσα του κέντρου ΠΑΡΟΥΣΙΑ ο τέως δήμαρχος Νέστου κ .Σάββας Μιχαηλίδης ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .

Κάνοντας έντονη κριτική για την ανεπάρκεια έργου της δημοτικής αρχής, δήλωσε (κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου) και επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Νέστου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως αναφέρει αυτό που χρειάζεται ο δήμος είναι δουλειά, καθώς η σημερινή διοίκηση έχει αποτύχει σε βασικά θέματα της καθημερινότητας. Ο κ. Μιχαηλίδης έκανε λόγο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου και για τις λανθασμένες επιλογές σε θέματα γεωθερμίας  καθώς και σε αποφάσεις που έλαβε η δημοτική αρχή οι οποίες δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στα ορεινά του Νέστου (μη κήρυξη καθεστώς εκτάκτου ανάγκης) .

Σε όλοι την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης  είχε δίπλα του εκλεγμένους δημοτικούς-τοπικούς συμβούλους καθώς και στενούς συνεργάτες .

Chrysoupolinews.gr

Προηγούμενο άρθροΣας αφορά: Εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος
Επόμενο άρθρο27χρονη με τον συνεργό της εξαπάτησαν 78χρονη και απέσπασαν 3.200 ευρώ