Κάτω από το Περιγιάλι έχουμε αγοράσει πρόσφατα ένα οικόπεδο, το οποίο προορίζεται να γίνει ένα ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων, λιπαντήριο και πλυντήριο για τα λεωφορεία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ Γιάννης Χαλεπιάδης. Το έργο γίνεται με δικά μας χρήματα από το ταμείο μας και τα χρήματα τα μαζεύουμε από το 2003, ενώ τα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε αλλαγές στον στόλο των οχημάτων, διάφορες αγορές , συντηρήσεις και ότι άλλο επενδυτικό πρόγραμμα βρεθεί και μας ενδιαφέρει.

Για το λιπαντήριο αυτό λοιπόν, είπε ο κ Χαλεπιάδης, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, πήραμε την άδειά μας και πρέπει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη οικονομική άδεια που δίνεται στην περιοχή του Περιγιαλίου. Πιστεύουμε πως οι εγκαταστάσεις θα εξαρτηθούν από τον καιρό, αφού τώρα που ξεκίνησε το έργο είμαστε στα πρόθυρα του χειμώνα. Εμείς θα περάσουμε από διάφορες φάσεις, αρχής γενομένης από τα χωματουργικά και στην συνέχεια θα βαδίσουμε προς την επιφάνεια που θα γίνει το βενζινάδικο. Όλα εξαρτώνται από τους ρυθμούς εργασιών και πρέπει να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας μέχρι το τέλος Ιουνίου. Πιστεύω είπε ο κ Χαλεπιάδης πως μέχρι τότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του κτιρίου για να περάσουμε στο βενζινάδικο μόλις φτάσουμε στην επιφάνεια του οικοπέδου. Το πρατήριο θα λειτουργήσει δηλαδή σε διάστημα ενός χρόνου.

Σε ότι αφορά την κίνηση των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ ο κ Χαλεπιάδης είπε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οικονομικά για το ταμείο, αφού ο κόσμος παραμένει στα σπίτια του , η αγορά δεν κινείται και τα λεωφορεία ανεβοκατεβαίνουν άδεια. Αν και η κίνηση των πολιτών σε σχέση με το προηγούμενο lock down είναι διπλάσια, εν τούτοις η κίνησή τους στο κέντρο γίνεται με τα ιδιωτικά αυτοκίνητά τους. Αποτέλεσμα να δημιουργείται και πάλι πρόβλημα με το πάρκινγκ στο κέντρο. Η μόνη κίνηση που παρατηρήθηκε ήταν τις ημέρες που ο κόσμος κατέβαινε στις τράπεζες για να πάρει την σύνταξή του.

Προηγούμενο άρθροΤην ανάγκη να στηριχθεί το επιχειρείν τονίζει το Επιμελητήριο Καβάλας
Επόμενο άρθροΟλοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού φρεατίων στο Δήμο Νέστου