Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους επαγγελματίες αγρότες της Π.Ε. Καβάλας πως χθες υπεγράφη από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο η απόφαση για καταβολή του υπολοίπου των αποζημιώσεων έτους 2019.

Πιο συγκεκριμένα, 1.098 επαγγελματίες αγρότες της Π.Ε. Καβάλας πρόκειται να λάβουν 1.230.108,44 ευρώ, ποσό το οποίο θα καταβληθεί αύριο, Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας σημειώνει: «Η καταβολή του υπολοίπου των αποζημιώσεων έρχεται ως συνέπεια της από 6 Ιουλίου 2020 κοινής απόφασης του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη για ενίσχυση του ΕΛΓΑ με 35 εκ. ευρώ. Χθες βρέθηκα στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσω από κοντά τις διαδικασίες και να συμβάλω όπως μπορώ για τη ταχύτερη καταβολή των αποζημιώσεων προς ανακούφιση των πληγέντων αγροτών. Είμαστε μαζί σ’ αυτό και συνεχίζουμε να προσπαθούμε…»

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ζητά η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος | Καλούμε την Κυβέρνηση σε άμεση απόσυρση του μέτρου – Να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο μεγαλύτερος κλάδος σε αφανισμό