Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες του, ιδιαίτερα τους κατοίκους της Θάσου, πως υπεγράφη η ΚΥΑ για την συνέχιση της λειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής Καβάλα – Πρίνος, μέσω της ένταξης της συγκεκριμένης γραμμής στον πίνακα των επιδοτούμενων.

Υπενθυμίζεται πως ο Βουλευτής ήδη από τον Νοέμβρη 2020 είχε καταθέσει αίτημα για επιδότηση της γραμμής στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη. Επίσης, στις επιμέρους συναντήσεις που είχε αρχές του περασμένου μήνα με τον Υπουργό αλλά και τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Βουλευτής έθεσε εκ νέου τη καίρια πρότασή του, την οποία είχαν δεχτεί με πολύ ενδιαφέρον και τον είχαν ενημερώσει πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Από αύριο η γραμμή Καβάλα – Πρίνος επανέρχεται με ένα δρομολόγιο την ημέρα, έχοντας την υποστήριξη του Υπουργείου. Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Υπουργού και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, καθώς μαζί με το επιτελείο του έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα αυτής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και φρόντισαν να τη διασφαλίσουν με την κρατική επιδότηση.

Οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας, και ιδιαιτέρως οι Θάσιοι, γνωρίζουν το ενδιαφέρον μου για τη συγκεκριμένη γραμμή, για την οποία αγωνίζομαι από το 2012 ανελλιπώς.

Η επιδότηση της γραμμής θα επιδράσει καταλυτικά στην οριστική λύση του ζητήματος. Συνεχίζουμε…»

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη του Διευθυντή της Αναπτυξιακής Καβαλας Μιχάλη Σκορδά με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ.Οικονόμου
Επόμενο άρθροΑπολύμανση απο τον Δήμο Παγγαίου σε σχολικές μονάδες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού