Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες του που απασχολούνται ως προσωπικό φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας του Υπουργείο Υγείας στη Π.Ε Καβάλας πως τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ψηφίστηκε η παράταση των συμβάσεών τους ορισμένου χρόνου έως και 31.12.2021.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ικανοποίηση του αιτήματος του Βουλευτή κατά την επίσκεψη του στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη το προηγούμενο διάστημα, παρουσία του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Καβάλας κ. Δήμου Κωστόπουλου. Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνάντησης, ο Υφυπουργός είχε δεσμευθεί για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, που προκαλούσε ανησυχίες στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Έτσι με το άρθρο 45 του Σχεδίου Νόμου που είχε κατατεθεί προς ψήφιση από το Υπουργείο Υγείας, ψηφίστηκε η παράταση των συμβάσεων του προσωπικού φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας του Υπουργείου Υγείας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Η ρύθμιση αυτή αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών υγείας της Π.Ε. Καβάλας, αλλά και της χώρας μας σε γενικό επίπεδο. Ευχαριστώ τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Υγείας για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επιδεικνύουν, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος υγείας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, αλλά και εξασφαλίζοντας ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους τους. Συνεχίζουμε…».

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης για Αττική: Τέλος οι συναυλίες και οι δημόσιες συναθροίσεις – Τοπικά μέτρα για τις ευάλωτες ομάδες
Επόμενο άρθροΕθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Λιμενάρχη Καβάλας στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη