sxoliodigon20-604x345

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» του διοικητηρίου ο σύνδεσμος εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών ΠΕ Καβάλας. Στη γενική συνέλευση προσκλήθηκαν εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών από τη Δράμα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και τον Έβρο. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν οι διαδικασίες ένταξης των εκπαιδευτών και συνένωσής τους με το καβαλιώτικο σωματείο. Στην υπόλοιπη περιφέρεια της ΑΜΘ δεν υπάρχει ανάλογο σωματείο αλλά ούτε και σύνδεσμος.

Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών θέλουν να ενταχθούν στο καβαλιώτικο σωματείο το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει και περιφερειακό. Όλα αυτά θα συζητηθούν στη διάρκεια της γενικής συνελεύσεως την Παρασκευή. Εκεί φυσικά θα συζητηθεί και το γνωστό πρόβλημα διακοπής των πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση κάθε είδους διπλώματος οδήγησης.

Νεότερα από την Αθήνα δεν υπάρχουν. Η αποχή των εξεταστών συνεχίζεται. Είναι ωστόσο πιθανό οι εκπαιδευτές της ΠΕ Καβάλας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ομοσπονδίας τους, που μία φορά εβδομαδιαίως και συνήθως κάθε Πέμπτη, κλείνουν διαδοχικά τις υπηρεσίες μεταφορών και συγκοινωνιών σε διαφορετική περιφερειακή ενότητα. Θα αποφασιστεί εάν η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα ή σε κάποια άλλη περιφερειακή ενότητα της ΑΜΘ κατά τη διάρκεια της γενικής συνελεύσεως την Παρασκευή.

proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΚλείνει η γέφυρα του Παρανεστίου. Σύσκεψη τη Δευτέρα για τη στατικότητα
Επόμενο άρθροΣοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας