Στην πρόσφατη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει στο Κέντρο ΜΙΧΑΛΗΣ στις 27 Ιανουαρίου τον ετήσιο χορό του. Η εκδήλωση θα γίνει Κυριακή μεσημέρι προκειμένου με αυτό τον τρόπο να είναι ευκολότερο στους έμπορους  μικρομεσαίους επιχειρηματίες, να συμμετάσχουν στον χορό.

Στην ίδια εκδήλωση αποφασίσθηκε να βραβευθούν οι πέντε προηγούμενοι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, όλοι ήταν Πρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων από την ίδρυση του Συλλόγου μέχρι και τον προηγούμενο Πρόεδρο, τον σημερινό Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρήστο Ηλιάδη.

Ειδικότερα θα βραβευτούν ο πρώτος Πρόεδρος Χρήστος Τσάλκος και οι κύριοι Ηλιάδης, Κυριακίδης, Φιλιππίδης, Μοδούρας.

Σχετικά με τα νέα της αγοράς ο Εμπορικός Σύλλογος δεν κρύβει την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πτώση του τζίρου συνεχίζεται.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης είπε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι στην αγορά συνεχίζεται και τον μήνα Ιανουάριο η πτώση του τζίρου που ξεκίνησε το μήνα Δεκέμβριο. Κάτι συμβαίνει στην αγορά είπε με νόημα ο κ. Λεμονίδης, καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει την πτώση του τζίρου, πάντως επιφυλάσσεται για οριστικά συμπεράσματα στο τέλος της περιόδου των εκπτώσεων οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου ο κόσμος είναι παγωμένος αλλά όπως σημειώνει καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμη.

Στην αγορά εκεί όπου υπήρχαν για μήνες ανοίκιαστα καταστήματα δημιουργούνται νέες επιχειρήσεις. Κινητικότητα υπάρχει κυρίως στην οδό Βενιζέλου, τόσο στο τμήμα της πριν το Δημοτικό Κήπο όσο και στο κεντρικό τμήμα της, από την οδό Αβέρωφ μέχρι και την κεντρική πλατεία.

Καταστήματα ετοιμάζονται για να λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα, ελπίζοντας ότι η φετινή άνοιξη θα βελτιώσει τα οικονομικά δεδομένα και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επαγγελματιών!

Προηγούμενο άρθροΔικαστικός υπάλληλος που κατηγορείται ότι εξαπάτησε αρκετούς πολίτες εξαφανίστηκε
Επόμενο άρθροΜέσω Ευρωπαϊκού προγράμματος η πιστοποίηση των γρι-γρι