Τέθηκε σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας της αγοράς Καβάλας. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σχολίασε πως η αγορά της Καβάλα είναι πολύπαθη ενώ δυστυχώς η αγορά ξεκινά στις 10 το πρωί καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έκανε δεκτό το αίτημα τους.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ξεκίνησε επίσημα το εορταστικό ωράριο της αγοράς. Μια αγορά πολύπαθη, το εμπόριο περνάει δύσκολα, οφείλουμε όμως να είμαστε εδώ, υγιείς και ενεργοί ώστε να λειτουργούμε τα καταστήματά μας με ένα ευέλικτο και πολύ χρήσιμο ωράριο για τους καταναλωτές.

Ξεκινάμε καθημερινά, δυστυχώς από τα 10 το πρωί, κάτι που κακώς δεν άλλαξε ο υπουργός. Δεν εισακούστηκε η φωνή όλων σχεδόν των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας που ζητούσαν την αλλαγή του ωραρίου και επαναφορά σ’ αυτό που ίσχυε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Εκτός από τις δύο παραμονές, που είναι ημέρα Παρασκευή, και η αγορά θα είναι ανοιχτή ως τις 5μμ, έχουμε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου που θα είναι ανοιχτή η αγορά ως τις 4μμ και δύο Σάββατα που η αγορά ανοίγει από τις 8.30πμ αφού στην Αθήνα προφανώς δεν υπάρχει συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και δεν το άλλαξαν. Είναι ώρες που μπορεί ο καταναλωτής να βρει το χρόνο για να κάνει τα ψώνια του και να καλύψει τις ανάγκες που έχει».

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσθεσε ότι «ο καιρός παίζει σημαντικό ρόλο. Από ‘κει και μετά υπήρξαν μέρες με καλές καιρικές συνθήκες. Είναι λογικό να έχει κρύο το χειμώνα, οι βροχές δυσχεραίνουν την επισκεψιμότητα και την κίνηση στην αγορά. Νομίζω, όμως, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρξουν οι μέρες που θα ωφελήσουν και θα δημιουργήσουν συνθήκες εορταστικές. Παράλληλα με τις ανάγκες των καταναλωτών που εμείς είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε, έχουν κάνει ενέργειες για να προσελκύσουμε το καταναλωτικό κοινό. Μένουν 12 εργάσιμες μέρες που για μας είναι οι πιο σημαντικές καθώς το Νοέμβριο και μέχρι τώρα το Δεκέμβριο δεν έχουμε ζήσει εμπορικές μέρες κι ελπίζουμε ότι το τέλος του χρόνου θα μας αφήσει ένα μικρό χαμόγελο».

Προηγούμενο άρθροΟι καθηγητές της Σχολής Θετικών Επιστημών κ.κ. Καμπουρλάζος, Κύζας και Μητρόπουλος περιλαμβάνονται στη λίστα Stanford με τους καλύτερους επιστήμονες στον κόσμο
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Νικήσιανης-Γεωργιανής το περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης