Τον δικό του πράσινο “παράδεισο” έχει δημιουργήσει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Ένα κτήμα απαράμιλλης ομορφιάς που διαθέτει ακόμη και τεχνητές λίμνες.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ο τραγουδιστής άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί με τον τουρισμό είναι τα μόνα που έχει να δώσει η χώρα μας.

Έξω από το Κοκκινοχώρι, περνά τις ώρες του κοντά στα δέντρα και τις καλλιέργειες προσπαθώντας να παράγει όσο πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα μπορεί και κυρίως ελιές, κεράσια, σύκα, σταφύλια και καρύδια. 

«Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω θα πετύχω» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς.

Απόψε στις 00:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βασίλη Καρρά. Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής αφηγείται, με συγκίνηση, την περιπετειώδη διαδρομή του. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα μεροκάματα στο αμαξοστάσιο και η πρώτη βραδιά που τραγούδησε στην ταβέρνα της γειτονιάς. Ποιον μεγάλο τραγουδιστή αγάπησε από παιδί και ποιος συνθέτης τον στήριξε στην αρχή της καριέρας του; Ο πόλεμος που δέχθηκε, οι δίσκοι που πλήρωσε από την τσέπη του και το τραγούδι που τον έφερε στην Αθήνα. Τα λάθη, οι πίκρες και η τελική καταξίωση.

Πηγή:www.enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Τσαβούσογλου: Έτοιμη η Αθήνα να απαντήσει σε τυχόν πρόκληση – Το πρόγραμμα του Τούρκου ΥΠΕΞ
Επόμενο άρθροΑπό την Αλεξανδρούπολη και το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή ξεκινά η επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη