Μετά την Πρωτοχρονιά θα γίνει η μεταφορά των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου στις δύο άλλες σχολικές μονάδες λόγω των εργασιών ανακαίνισης που θα γίνουν στο σχολείο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσες κ. Απόστολος Μουμτσάκης σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το όλο γεγονός.

Όπως τόνισε αρχικά «Η διαδικασία της μετακόμισης είναι πολλή αργή και περιμένουμε τώρα να γίνει η μετακόμιση πρώτα των ειδών και μετά των μαθητών. Εμείς περιμένουμε μέσα στις γιορτές να γίνει η μετακόμιση. Δεν πιστεύω να υπάρξει και άλλη καθυστέρηση γιατί αυτή θα είναι εις βάρος όλων μας…

Όλα έχουν προετοιμασθεί, οι αίθουσες έχουν βαφτεί, λεπτομέρειες ρυθμίσθηκαν και μένει η μετακόμιση των παιδιών. Αυτό περιμένουμε καθώς άργησε η προετοιμασία της αίθουσας του νηπιαγωγείου».

ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ.

Στις 17 Ιανουαρίου εξάλλου θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καβάλας ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

«Όσο πλησιάζουν οι μέρες θα πούμε περισσότερα. Σε ό,τι αφορά την Αλφαβητοπαρέλαση, κάνουμε συνεχώς συναντήσεις και με τους γονείς ώστε να παρουσιασθούν όλα έτοιμα την στιγμή που θα χρειασθεί. Θα έρθουν τα σχολεία που ακολουθούν την παρέλαση, χωρίς αλλαγές. Κάναμε προσπάθειες να έρθουν και άλλα σχολεία εκτός Καβάλας, θα δούμε τι θα γίνει με το σχολείο του Αμυγδαλεώνα, αλλά γενικά εμείς είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε» τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΟι Αστυνομικές Υπηρεσίες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συγκέντρωσαν εθελοντικά βοήθεια σε είδη, τα οποία προσέφεραν σε διάφορους φορείς και ιδρύματα
Επόμενο άρθροΕυχάριστα τα νέα για τα δύο μεγάλα έργα διαχείρισης αποβλήτων της Θάσου