Δεν έχει σημειωθεί ιδιαίτερη επιβατική κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Κώστα Πανταζή αναμένεται αυτές τις ημέρες να σημειωθεί μία αύξηση λόγω τη μετακίνησης των φοιτητών και των εορτών.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην κίνηση. Από σήμερα περιμένουμε μια μετακίνηση των φοιτητών που θα φύγουν για τα σπίτια τους. Ακόμη δεν έχουμε δείγματα κάποιας αύξησης. Είμαστε έτοιμοι, φυσικά, να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Αν χρειαστεί θα βάλουμε έκτακτα δρομολόγια. Μακάρι να χρειαστεί και θα καλύψουμε τα πάντα και όλους τους επιβάτες, με άνεση και ασφάλεια όπως κάνουμε πάντα στις μετακινήσεις μας. Οι γραμμές που θα κινηθούν πιο πολύ είναι της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών».

ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Συνέχισε λέγοντας ότι «υπάρχει μια δυσκολία κι ένας φόβος στον κόσμο, ακόμη δεν έχει βγει να κινηθεί πολύ. Σε μας όλα γίνονται κανονικά και τυπικά. Η ασφαλής μετακίνηση είναι κάτι δεδομένο για μας. Ο κόσμος έχει τα πιστοποιητικά του για τις διανομαρχιακές διαδρομές –γι’ αυτές εντός νομού δεν χρειάζονται- είναι ενημερωμένος. Δεν έχουμε προβλήματα, ο κόσμος το έχει συνηθίσει. Σ’ αυτόν τον τομέα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, απλώς δεν υπάρχει η μεγάλη κίνηση που είχαμε άλλες χρονιές. Είναι λογικό.

Φέτος στο πανεπιστήμιο οι πρωτοετείς φοιτητές είναι λιγότεροι κι είχαμε κι εδώ μία μείωση. Γενικά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι».

ΚΑΥΣΙΜΑ

Για τα καύσιμα είπε ότι «είναι το μεγάλο πρόβλημα. Είναι το βασικό μας έξοδο και συμπαρασύρει κι όλα τα άλλα, ανταλλακτικά κλπ. Όλα έχουν αυξηθεί. Παλεύουμε ώστε να κρατήσουμε ζωντανή τη συγκοινωνία και τους αυτοκινητιστές μας που έχουν κάνει επενδύσεις και δυσκολεύονται πολύ για να τα βγάλουν πέρα, όπως όλος ο κόσμος.

Ας ελπίσουμε ότι θα αυξηθεί η κίνηση. Όλα είναι μία αλυσίδα. όταν δουλεύει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, δουλεύουν τα πάντα. Ισχύει για όλες τις συγκοινωνίες. Όταν βγει ο άνθρωπος από το σπίτι, θα πάει να ψωνίσει, κινείται η αγορά όλη».

Προηγούμενο άρθροΞανά προς συζήτηση το θέμα της στάθμευσης στην οδό Τρίτωνος του Δικαστικού Μεγάρου
Επόμενο άρθροΟι καθηγητές της Σχολής Θετικών Επιστημών κ.κ. Καμπουρλάζος, Κύζας και Μητρόπουλος περιλαμβάνονται στη λίστα Stanford με τους καλύτερους επιστήμονες στον κόσμο