Συνεδρίασε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με μεικτό τρόπο, δια ζώσης και διαδικτυακά. Ο πρόεδρος του Σώματος κ. Κωνσταντίνος Πεφάνης σημείωσε ότι ήταν μία καλή συνεδρίαση, με την παρουσία και του κ. Βέρρου, που απείχε έως πρότινος.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είχαμε περισσότερες παρουσίες στη διά ζώσης συνεδρίαση –το Δ.Σ. γίνεται ως γνωστό μεικτές- κι αυτό είναι καλό. Σιγά- σιγά θέλουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα αλλά πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες. Με όλες τις προφυλάξεις, βέβαια και με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς του κράτους. Έγινε καλή συζήτηση, υπήρχαν διαξιφισμοί και έντονες αντιδράσεις, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και τελειώσαμε σε λιγότερο από 5 ώρες. Και αυτό ήταν αξιοπρόσεκτο. Ήρθε και ο κ. Βέρρος, που επέδειξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και ο κ. Μουρτασάγας. Υπενθύμισα στον κ. Βέρρο ότι ο λόγος που ζητάω τα πιστοποιητικά είναι για να οργανώσουμε τις συνεδριάσεις. Αν ήμασταν 19 κι ερχόταν ο κ. Βέρρος θα έπρεπε να φύγει γιατί το όριο των ατόμων είναι τόσο. Αλλιώς πάμε σε άλλη αίθουσα. Είναι θέμα οργανωτικό κι όχι προσωπικών δεδομένων. Κατάλαβε ο κ. Βέρρος, έληξε η παρεξήγηση και προχωράμε».

ΔΙΕΝΕΞΗ

Σχετικά με τη διένεξη του ιδιοκτήτη του ΑΟΚ, Άλεξ Χαντιτάτζι, με τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Πετρόπουλο είπε ότι «θα ήθελα να σχολιάσω μια χθεσινή (σ.σ. την Τρίτη) δημοσιότητα σχετικά με έναν δημοτικό σύμβουλο τον κ. Πετρόπουλο ο οποίος βέβαια με άλλη ιδιότητα, του δημοσιογράφου ή του απλού πολίτη, είχε έντονο διαξιφισμό σε διάφορα site με βαρείς χαρακτηρισμούς. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι κατακριτέοι. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όταν βλαπτόμαστε πρέπει να προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη και αυτό θεωρώ ότι θα έπρεπε να κάνει ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Καβάλας εφόσον θεωρεί πως θίχθηκε από τον κ. Πετρόπουλο. Χωρίς να έχω παρακολουθήσει όλο το ιστορικό, παρ’ όλα αυτά τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι κατακριτέοι και απαράδεκτοι. Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι όταν μιλάμε για επαγγελματισμό κρύβονται χρήματα πίσω από κάθε ενέργεια. Ξέρουμε τι γίνεται με το ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν πολλά πράγματα από πίσω και δεν ξέρω αν αυτές οι κουβέντες ξεκινούν ή καταλήγουν εκεί. Παρ’ όλα αυτά, επαναλαμβάνω ότι είναι κατακριτέες, καταδικαστέες. Οποιαδήποτε προσωπική διαφορά έχουμε με κάποιον δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να τον κατηγορούμε έτσι, με απρεπείς χαρακτηρισμούς ή στα ραδιόφωνα ή στον Τύπο. Όταν έχουμε μία προσωπική διένεξη αυτήν τη λύνουμε μεταξύ μας και όταν δεν μπορούμε προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Αυτή είναι η δική μου άποψη και θεωρώ ότι είναι η επικρατούσα κάθε λογικού ανθρώπου».

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε ότι η διαχείριση της σημερινής δημοτικής Αρχής είναι ελλιπής και πλημμελής
Επόμενο άρθροΑλέξης Πολίτης: Καλύτερη η πρόληψη από τη θεραπεία για τον κορονοϊό