Αυξημένη ήταν η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας τις ημέρες των εορτών. Ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Χαλεπιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το όλο γεγονός.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η κίνηση ήταν σε αισιόδοξα πλαίσια. Ο κόσμος χρησιμοποίησε τις αστικές συγκοινωνίες. Είναι κάτι το ευχάριστο και ελπίζω να ήταν κάτι παροδικό λόγω των ημερών που είχε πολλή κίνηση. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι για να μπορέσουμε να βγάλουμε κι άλλα λεωφορεία στους δρόμους και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον κόσμο όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια κι όχι όπως είμαστε αυτήν τη στιγμή. Είδαμε κόσμο μέσα στα λεωφορεία κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα και για τα οικονομικά μας και για την ψυχολογία του προσωπικού μας.

Ο κόσμος προτίμησε τα λεωφορεία ίσως διότι φοβήθηκε την κίνηση και δεν κατέβηκε με τα ΙΧ του. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε καλά στη συχνότητα των δρομολογίων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν παράπονα ως προς τη συχνότητα».

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πρόσθεσε ότι «ετοιμαζόμαστε για τους καλοκαιρινούς μήνες. Λεωφορείο για τον Μπάτη θα έχουμε αν λειτουργήσει. Θα κριθούν πολλά πράγματα από αυτό. Αν θα ανοίξουν τα μαγαζιά που είναι μέσα κι αν θα γίνει κανονικά η καλοκαιρινή σεζόν εκεί. Δεν έχουμε κάνει ακόμη κάποια συζήτηση για να ξέρουμε αλλά περνάω από πάνω και τον βλέπω λίγο σαν βομβαρδισμένο. Αν δεν μιλήσω με τον υπεύθυνο δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Μακάρι να δουλέψει, να χρησιμοποιηθεί από τους Καβαλιώτες όπως η Καλαμίτσα και να έχει τακτική συγκοινωνία».

ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Για τα έργα που γίνονται είπε ότι «το δρομολόγιο που περνάει από την οδό Κολοκοτρώνη συνεχίζεται κανονικά. Μιλήσαμε με τον εργολάβο και είπε ότι θα μας ενημερώσει για το αν θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) τα έργα. Πηγαίνουμε βήμα- βήμα αλλά ο κόσμος είναι διστακτικός διότι δεν γνωρίζει. Αν θα μας ενημερώσουν ότι θα κλείσει ξανά ο δρόμος για να συνεχιστεί το έργο, αναγκαστικά θα κλείσει η γραμμή. Όλα είναι στο χέρι του εργολάβου. Πηγαίνουμε βήμα- βήμα».

Προηγούμενο άρθροΑυξημένη η τουριστική κίνηση στη Θάσο από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι σήμερα
Επόμενο άρθροLNG: Σχέδιο για επιτάχυνση κατά έξι μήνες της πλωτής μονάδας FSRU της Αλεξανδρούπολης