Έκπληξη προκάλεσε στους επαγγελματίες και τους επισκέπτες-τουρίστες της Νέας Ηρακλείτσας το γεγονός ότι το αντίτιμο για την στάθμευση των αυτοκινήτων στο δημοτικό πάρκινγκ από 1 € αυξήθηκε σε 2€.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μέσω της σελίδας στο fb αναφέρουν:

Μεγάλη έκπληξη περίμενε εχτές όσους επισκέφτηκαν το Δημοτικό πάρκινγκ της Νέας Ηρακλείτσας.

Η τιμή πλέον ανέρχεται στα 2 ευρώ και αποτελεί μια αύξηση της τάξεως του 100%. Μία αύξηση που δημιούργησε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση στις τάξεις των επαγγελματιών καθώς και των κατοίκων της περιοχής.

Είχαμε μελετήσει και αναδείξει το φαινόμενο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ επί πληρωμή πάρκινγκ στον δήμο την 4η Αυγούστου 2018 μέσα από την σελίδα μας αλλα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα πλέον. Πάνω που ο αποκλεισμός των αυτοκινήτων απο το λιμάνι δημιούργησε μια ευφορία ως προς την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής έρχεται η ακατανόητη αυτή αύξηση στην μέση της θερινής περιόδου.

Μερικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

1) Γιατί την συγκεκριμένη στιγμή;

2) Γιατί μια αύξηση της τάξεως του 100%;

3) Ποία η πρόνοια για τους μόνιμους κατοίκους ως προς την ελεύθερη πρόσβαση τους;

4) Γιατί ΜΟΝΟ στην Νέα Ηρακλείτσα;

5) Η αύξηση του αντιτίμου τι ανταλλάγματα θα έχει ως προς τους πολίτες που προσφέρονται οι υπηρεσίες;

6) Καλό θα ήταν πριν την εφαρμογή του μέτρου τουλάχιστον να είχαν αντικατασταθεί οι λαμπτήρες φωτισμού, γιατί ούτε αυτό δεν πραγματοποιήθηκε;

Προηγούμενο άρθροΠαραλία Οφρυνίου – Τούζλα: Η απέραντη ακρογιαλιά με την άσπρη άμμο, τα πολύχρωμα βότσαλα και την… κρυμμένη ιστορία
Επόμενο άρθροΦωτιά ξέσπασε στη Σκάλα Πρίνου στη Θάσο