Διαρκώς αυξάνονται τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και ο φορέας επιστρέφει στην κανονικότητα. Ο πρόεδρός του κ. Κώστας Πανταζής σημείωσε ότι έχει αυξηθεί και η επιβατική κίνηση κάτι που τους δίνει αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα είπε ότι «κάθε εβδομάδα ενισχύουμε τα δρομολόγια. Βήμα- βήμα πιστεύουμε ότι βαδίζουμε σε μία κανονικότητα. Σιγά- σιγά αυξάνεται και επιβατική  κίνηση. Φαίνεται ότι ο κόσμος αρχίζει να εμπιστεύεται ξανά τα λεωφορεία μας και βγαίνει να ταξιδέψει, να πάει στη δουλειά του. Είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο.

Το ΚΤΕΛ Καβάλας είναι αυτήν τη στιγμή από τα πιο σύγχρονα σε ό,τι αφορά το στόλο του στην Ελλάδα. Είναι ανταγωνίσιμο και με την Ευρώπη. Έχουμε περίπου 30 λεωφορεία τελευταίας χρονιάς, του 2019 και του 2020. Τελευταίας τεχνολογίας, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει. Συν όλα τα άλλα που είναι πολύ καλού επιπέδου. Αυτό έχει δημιουργήσει και πολλές υποχρεώσεις. Πολλούς δανεισμούς πολλά προβλήματα που μας δυσκολεύουν πολύ. Αλλά έχουμε αισιοδοξία. Αν σιγά- σιγά επανέλθουμε νομίζω ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα».

ΜΑΘΗΤΙΚΑ

Συνέχισε λέγοντας ότι «έχει αυξηθεί και η επιβατική κίνηση. Όχι στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά βήμα- βήμα προχωράμε.

Από Δευτέρα ξεκινάμε και τη μεταφορά των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα δημοτικά. Κάναμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα στην Π.Ε. Καβάλας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, θα ξεκινήσουν όλα κανονικά και ομαλά. Και θα συνεχιστούν ομαλά, όπως και με τα γυμνάσια και τα Λύκεια.

Συνεχίζουμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Το έχουμε αποδείξει ότι και σ’ αυτόν τον τομέα είμαστε συνεπείς. Όπως και στη μεταφορά των μαθητών έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είμαστε σωστοί και δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα. Ανταπεξερχόμαστε επάξια».

Τέλος, για τη γραμμή Καβάλας- Θεσσαλονίκης είπε ότι προστέθηκαν άλλα δύο δρομολόγια αυτήν την εβδομάδα και είναι 8 στο σύνολο. Και κάθε μέρα θα ενισχύονται κι άλλα. Για την Αθήνα γίνεται ένα δρομολόγια τη μέρα που ξεκινάει το βράδυ από την Καβάλα.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ… καναλάρχης, φτιάχνει web TV
Επόμενο άρθροΕπιστολή του Δημάρχου Θάσου στον Υπουργό Τουρισμού για την κατάταξη της Θάσου στην κατηγορία “υψηλής επικινδυνότητας”