Την Πέμπτη (9/4) πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας.

“Ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση διότι έγινε η διανομή κατ’ οίκον. Οι δικαιούχοι με τηλεφωνική ειδοποίηση παρέλαβαν τα διανεμόμενα τρόφιμα”, δήλωσε στο Lobby 101.8 ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, Λεωνίδας Παππάς: “Ήταν και για εμάς μία δοκιμή διότι τη Μεγάλη Δευτέρα θα γίνει η διανομή δικαιούχων του ΤΕΒΑ που είναι πολλοί περισσότεροι“. Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ωφελούνται 128 οικογένειες του δήμου.

Επίσης μετά την εκκαθάριση των εισοδημάτων τους του 2019 θα ζητηθεί εκ νέου επικαιροποίηση των εισοδηματικών κριτηρίων και στη συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο θα ψηφίσει ώστε για να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων. “Με τα νέα δεδομένα θα έχουμε αύξηση των ανέργων και αύξηση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη για βοήθεια“, συμπληρώνει ο κ. Παππάς.

Σχετικά με το επίδομα των 300 ευρώ του δήμου, έχει καταβληθεί ήδη σε 62 δημότες. Όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Παππάς: “Περιμένουμε αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Μέσα στον Απρίλιο ή αρχές Μαϊού θα το λάβουν και οι υπόλοιποι που σύμφωνα και τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο υπολογίζεται σε τουλάχιστον 150 άτομα. Θα διευρύνουμε και το ποσό και τον κύκλο των δικαιούχων“.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, Λεωνίδας Παππάς στο Lobby 101.8 από το 36.20 έως το 39.27.

Προηγούμενο άρθρο150 μασκες στα σωματεία της λαϊκής αγοράς από την “κοινωνική αλληλεγγύη” του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΤα εύσημα του ΥΠΕΘΑ στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καβάλας